Goksites Sofort

Sofort op goksites

Om te kunnen gokken bij goksites moet je geld op je speelaccount storten. Daar heb je verschillende betaalmethoden voor. Eentje daarvan is de betaaldienst Sofort. Hier geven we je meer informatie over wat Sofort precies inhoudt, hoe je er het beste geld bij kunt storten, wat de voor- en nadelen zijn en of het eigenlijk wel veilig is om in een online casino geld te storten via Sofort.

Meer informatie over Sofort

Sofort is een van oorsprong Duitse betaalmethode die inmiddels ook steeds vaker in Nederland gebruikt wordt. Je kan met Sofort in in totaal acht Europese landen een online betaling doen. Het werkt grotendeels als een gewone overboeking, zoals je die kent van je internetbankieren. Net als bij goksites met iDEAL hoef je alleen maar als klant jouw betaling digitaal te verifiëren. De belangrijkste gegevens worden al voor je ingevuld zoals het bedrag, de omschrijving en de begunstigde. Er zijn bij Sofort meer dan 20 miljoen gebruikers, dus je snapt dat het met de betrouwbaarheid van deze aanbieder wel goed zit.

Zo gaat betalen via Sofort in zijn werk

Wil je via Sofort geld op je speelaccount zetten, dan volg je globaal vier eenvoudige stappen. Natuurlijk vul je bij de goksite waar je speelt eerst het bedrag en de gewenste betaalmethode op de in. Daarna doe je het volgende:

  1. Je selecteert je land en de bank waarmee je wil betalen.
  2. Je meldt je op het beveiligde gedeelte aan met je gegevens voor internetbankieren.
  3. Je bevestigt de betaling met je pincode of kaartlezer.
  4. Daarna krijg je een bevestiging van de overschrijving.

Geld winnen en laten uitbetalen met Sofort: tijdsduur

Heb je geld via Sofort op je gokaccount gezet en vervolgens ook daadwerkelijk geld gewonnen? Selecteer Sofort dan ook weer om je gewonnen geld te laten uitbetalen. Bij de meeste goksites moet je zelfs dezelfde betaalmethode gebruiken. Dat is vaak om oneigenlijk gebruik te voorkomen. Hoe lang het proces duurt heeft vooral te maken met de verwerkingstijd van de bank die je gebruikt en de tijd die de goksite gebruikt om geld uit te betalen. Er zijn goksites die alles meteen verwerken en doorvoeren, maar er zijn er ook die tot wel 72 uur hanteren voordat ze de betaling gaan verwerken. Uiteraard alleen maar met het doel dat je uiteindelijk je uitbetaling terugdraait.

Anoniem geld storten met Sofort?

Je stort waarschijnlijk het liefst anoniem geld bij een goksite. Want waarom moeten anderen weten wat je met je geld doet. Bedenk wel dat de bank waar je bankiert vaak echt wel inzicht heeft in jouw betaalgedrag, zelf als de goksite een alternatieve omschrijving gebruikt. Alleen betalen via een e-wallet of met cryptovaluta helpt je dan om anoniemer te werk te gaan.

Sofort: voor- en nadelen

Geld betalen bij een goksite met Sofort heeft zowel voor- als nadelen. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij Sofort zoals al eerder gezegd erg goed geregeld. Het Duitse bedrijf voldoet aan de regels die gelden voor Europese banken en overheden. Daarbij beschikken ze over een TUV-certificaat. Het geldproces zelf verloopt verder heel gemakkelijk en snel via je eigen bank. Je gegevens worden grotendeels al voor je ingevuld met betrekking tot je transactie. Helaas moet je wel bij Sofort altijd transactiekosten betalen. De kosten bedragen 25 cent per transactie plus nog eens 0,9% van het bedrag dat je wilt storten. Vind je dat te veel? Kies dan één van de andere mogelijkheden om geld storten bij goksites waar het wel gratis is.

Gokken met Sofort bij goksites

Wil je ook gokken met Sofort bij de goksite van je keuze? Kies er dan eentje die deze betaalmethode aanbiedt. Op die manier kan je veilig en vertrouwd geld laten uitbetalen en storten. Hier vind je een overzicht van goksites waar je met Sofort kan betalen.